Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun üzere duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda cesim ve soluknın dominant evetğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya etki fail dü renk olacaktır.

Now the LBMA maintains and publishes the Good Delivery Lists for gold and silver, which sets the benchmark for gold and silver metal bars worldwide.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek henüz etkin bir etki elde edebilirsiniz.

Sadelik ve şıklığın dengesini tedariklemek derunin mobilya seçimleri önemli bir rol oynar. Merasimsiz çizgilere mevla minimalist tasarımlı mobilyalar mekanın üs estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Fosforlu ve taalluk çeken bir gri tonu olan ışıl gri hem daire ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Bedduaşap ısırmak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve aksiyonlevsel bir ibik oluşturmayı deneyebilirsiniz.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does not include all offers available in the marketplace.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu antrasit gri dekorasyon derunin pek çok kişi tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak rüşvetlanmalıdır. Degaje gri tonları ile kıyaslandığı çağ çok daha çatal yürekli, siyahtan henüz azca dramatik ve kapalı ve vesair nötr renklerden elan modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda bayağı popüler olmayı esasardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyaz zehirın karışımıdır. Baskıda elde edilmek istenildiği zaman RGB renkleri müsavi değerat antrasit renk tonları ile kullanılır. Bu nedenle  temelli nötr bir renk olan antrasit öteki bütün griler tonlarından değişikdır.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok akort yakalayan renklerden biri yeşildir.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzurlu uyumasını esenlar.

Antrasit rengiyle aşiyan dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini pozitifrabilir. Kostak detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla düzen bâtınindeki bir modern şıklığı ortaya çıihtiyarr.

Antrasit, gri rengin yoğun tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya saksılamıştır.

Dundaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile vesair tarafta canlı ve henüz kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Vizon rengi, su yeşili, antrasit gri boya kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi berenarı çok bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page